Sponsra?

Beachvolleyboll på personalkonferensen,

uppvisningsmatch till företagsjippot,

synas i positiva sammanhang?

Ni kan hjälp en lovande spelare att nå sitt drömmål.

Sommaren 2009 kom jag till en insikt. Jag var i Berlin och råkade av en händelse snubbla in på en europatävling i beachvolleyboll. Det var svårt att sitta still som åskådare på läktaren. Att bara titta på, medan de på planen ju fick göra sitt bästa för att rädda bollen från att slå i backen på sin sida och istället dunka ner den i motståndarnas. En tanke slog mig då och än idag är jag ovan att uttala den högt. Men så sa en klok vän en gång, att om jag uttalar det högt blir det en sanning och då finns det ingen återvändo. Jag uttalar det därför så högt som möjligt och till så många som möjligt. Jag vill vara så där bra. Jag vill spela på världsnivå. Kan jag? Så snart som det är sagt börjar resan.

Jag har ett mål. Vill ni hjälpa mig att nå dit? Jag kan i gengäld hjälpa er att nå mål, som ni har.

Mot målet. För att nå mitt mål tränar jag mycket, mer än någonsin tidigare. Sommaren 2009 fick jag äran att träna för Wesley Pinheiro, en välkänd brasiliansk tränare som hjälpt många lag i världstoppen, och efter träningen frågade han mig. Det, som jag så gärna ville att någon skulle fråga mig. Vad var mitt mål? Berlinminnet glimmade förbi i ögonvrån, jag tog lite tid på mig, men sedan sade jag det – att jag ville nå så långt som jag kunde. Sedan, fyra månader och många samtal senare, var vi en grupp satsande som bolltränade 10h/veckan med Wesley och tillsammans med landslagsspelaren Karin Lundqvist. Träningslägret våren 2010 bar av mot Dominikanska Republiken tillsammans med arrangörerna av BeachCamp, Stiffe Bernholm och David Strand. Därefter startade min bästa säsong med 5 sverigetourtävlingar och en världstourtävling.

Säsong 2010/2011 ställs siktet in på ett ännu högre mål: att etableras på Sverigetouren, nå fler pallplatser och spela fler tävlingar utomlands.

Hör av er!

Maria Larsson, Klubbacken 25 bv, 129 39 Hägersten

maria.larsson@odenplan.cybergymnasiet.se

0735 33 44 23

VIP-sponsor

1001-5000kr i ekonomiska medel eller material (dryck, kost, träningskläder, hygienartiklar, medlemsskap, resmedel, anmälningsavgifter, boendekostnader vid tävling).

Ni får ta del av mina beachvolleybollkunskaper, synas på bloggen och/eller ha er logga på kläder och dylikt.

Guld-sponsor

1-1000kr.

Även du som sponsrar med det lilla är GULD värd och kommer att belönas med eloge på bloggen. Kan jag hjälpa dig med något annat, för fram förslaget så diskuterar vi det!

I-mina-drömmars-värld-sponsor

5001-____kr i ekonomiska medel eller material (dryck, kost, träningskläder, hygienartiklar, medlemsskap, resmedel, anmälningsavgifter, boendekostnader vid tävling).

Ni får ta del av mina beachvolleybollkunskaper, synas på bloggen och/eller ha er logga på kläder och dylikt.

Lämna en kommentar