Sponsorer

 

Planet Fitness – en I mina-drömmars-värld-sponsor

Tack vare Planet Fitness har jag tillträde till ett underbart gym med stora ytor, massa lösa vikter och trevliga pressgrannar i maskinerna. De har intressanta pass och känns som föregångare i träningskulturen Sverige. Fik mitt i lokalen, pool och spa på undervåningen samt fräscha omklädningsrum (kan i och för sig inte uttala mig om herrarnas) bidrar till rena rama semesterkänslan.

Ett grymt bra gym i Stockholm!

http://www.planetfitness.se/

 

Bromma Volleyboll – en I-mina-drömmars-värld-sponsor

Tack vare Bromma hade vi fri tillgång till utomhusbanorna på Kärsön, gratis hemmaturneringar, fem ytterligare tävlingar betalda samt anmälningsavgift och resa till SM i Falkenberg.

http://www.brommavolleyboll.se/

 

BeachStore.se

beachStore är den bästa beachbutiken på nätet. Där hittar du allt du behöver inom beachvolleyboll eller vanligt strandhäng!

www.beachstore.se

 

BeachCamp

BeachCamp är Sveriges största beachvolleylägerarrangörer! Det riktar sig till alla typer av beachvolleybollspelare, från grund till elit. Förutom värme och riktigt bra träning, erbjuder BeachCamp även mycket skoj och sociala aktiviteter. Familjemedlemmar är också välkomna!

www.beachcamp.se

 

Shock Absorber – VIP-sponsor

Shock Absorber sponsrar mig och Malin med sporttoppar och ”hotpants” så att det räcker flera veckor innan man måste tvätta. Shock Absorber är bara 5 år gammalt på den svenska marknaden, men är up´n´coming. Deras specialitet är att de specialanpassade topparna – en för varje sport/rörlighet. De är också särkilt lämpade för större bystar.

http://www.shockabsorber.co.uk/

 

Sunseeker – VIP-sponsor

Även det australienska bikinimärket Sunseeker är relativt nytt på den svenska marknaden. Vi sponsras med underdelar att använda under match samt överdelar att softa i mellan matcherna.

Cybergymnasiet Odenplan

Min arbetsplats stöttar min satsning. De låter mig vara tjänstledig mitt i terminen och de låter mig jobba in i förväg, så att frånvaron inte blir så nedrans dyr :). Därtill frågar de hur det går för mig! Tack ska ni ha. Högre lön så blir loggan här på webben ännu större ;).

www.cybergymnasiet.se

Björn Ulfbåge

Min kille, sambo som alltid peppar och ger råd. En riktig pärla som inte kan värderas. En i mina drömmars värld sponsor kanske? 😉

Anna och Markus Wråke – efter beräkningar… VIP-sponsorer!

Min syster Anna och hennes man erbjuder mig middag hos dem en gång i veckan som sponsring. Underbart, tycker jag, och tackar glatt ja. Men jag undrar… nånting vill de väl ha i utbyte? Barnvakt, kanske? Om jag har tur!

Esther Lundkvist och Johan Lindgren – VIP-sponsorer

Esther och Johan är min och Björns goda vänner som alltid har en middag serverad om man behöver det. Senast var det ankan som stod på bordet, gången innan dess en fisk, som jag aldrig hört namnet på. Alltihop medan de två devon rex katterna Axel och Seth stryker runt, busar och har det skoj. Ni är bäst, ingen protest!

Lena och Kjell Larsson – VIP-sponsorer

Mina goa föräldrar som bidrar till mitt träningsläger på Dominikanska Republiken, följer bloggen och alltid stöttar och är stolta. De var även med under SM 2009 trots det Gudrunliknande vädret. Puss!

Lämna en kommentar